Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Napi MaszturbáláSokk

Szopizmus: Újratöltve Még mindig itt vagy? Akkor élvezed.

Friss topikok

Hirdetés

Spermabüfi

2010.01.12. 17:00 :: Helen H.

Filmekből ismerős a jelenet: a frissen zuhanyozott, befésült hajú csaj csipkés semmiben veti magát az ágyra, kellően felajzott párja mellé, majd nagy szexcsata, végül a leányka kedvesen az éjjeli szekrény felé fordulva lámpát olt, vagy folytatja a Háború és béke vastagságú esti meséje olvasását. Ilyenkor kérdezem én: mi történik a spermával? Tócsában áll a lepedőn? Netán folydogál a combok között? Mindkettő durva kellemes érzés...

 
Szájba
 
Legegyszerűbb módja a szexlé gyors eltávolításának, ha lenyeljük. Persze nem mindenki szereti az ajakpacsit, sem mennyiségre, sem ízminőségre, sem esztétikailag, sem gyomorügyileg. Lehet, hogy egy pohár száz százalékos narancslé magunkhoz vétele az eseményt követően segít az emésztésben, de senkit nem akarok rábeszélni a sperma ezúton történő megsemmisítésére.
 
 
 
 
 
  
Hüvelybe
 
Amennyiben óvszeres közösülésről van szó, lazán kukába vághatjuk a seregbe verbuvált legénykéket. Csupasz akciózás esetén számít a póz is. Lovaglás végeztével gyakorlatilag másodpercekkel az űrsiklóról való leválás után távozik belőlünk a salakanyag. Misszionárius póz alkalmazásakor azonban kicsit hordozni kell a „gyereket”, mire felbüfizi a teljes vacsorát. Na, ezek azok a pillanatok, amikor én papírzsebkendővel a lábaim között járkálok. Persze akadnak, akiknek nem kell papír, hanem hagyják csordogálni a hegyi patakot, aztán egy alapos zuhanyozással búcsúztatják a Fehér Mágust. Egy ilyen fürcsit követően ballagtam át a szomszédhoz a nálunk hagyott tálcájával, abban a hitben, hogy már spermamentes vagyok. Nagyban zajlott a dumaparti, amikor is éreztem a lassú tempóban visszacsónakázó részecskéket, amelyek ipari sebeséggel nedvesítették át a bugyimat. Örömömre nem álltak meg ott. Amire hazaértem – egy, a gyors távozásom miatt sebtében kreált gyenge kifogást követően –, már csodaszép nedves folt éktelenkedett a nadrágom férfiszemnek kedves hajlatában. Ha a szomszéd is észrevette, remélem vizeletvisszatartási problémának gondolta. Azóta nem vezet első utam idegenbe a szex végeztével.
 
Testre
 
Szabadjára engedni a spermát a test különböző részein izgalmas dolog, mivel útjai kifürkészhetetlenek. A hasra fektetett zsebkendőt szinte minden alkalommal átrepüli, függetlenül attól, hogy a papír a mellünkig ér. Aki kihagyja a tapétázás szakaszát, az érezheti a sodródó láva melegét, és a láva minden bizonnyal a takarón végzi, akárhogy is igyekszünk rajtunk tartani. Mehet természetesen arcra is a pakolás, főleg annak, aki szereti, ha úgy néz ki, mint ovis gyerkőc három gombóc vaníliás fagyi után, nyáron. Bárhová is szökjenek a rakoncátlan szerelemcseppek, előbb-utóbb víz alatt végzik. Egyébként létezik olyan nő, aki az aktus végeztével magán hagyja a bizonyítékot, és plédet magára rántva merül mélyalvásba? Vagy ez csak a filmek rögeszméje?

 

19 komment

Címkék: szex sperma élvezés

A bejegyzés trackback címe:

https://szopizmus.blog.hu/api/trackback/id/tr941664790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vagyok, aki vagyok... 2010.01.12. 17:11:07

ismét megragadtad a lényeget :) mondjuk filmet (nempornó)nézve, tényleg elgondolkodik néha az ember lánya, hogy ezt akkor így most hogy...
papírzsepivel azért szoktam aludni...

Styxx 2010.01.12. 19:54:44

@Vagyok, aki vagyok...:
A józan ész szerint igazatok van ,a poszt is O.K.

Csakhogy a klasszikus hollywoodi filmnyelvben (és ezzel nekem speciel semmi bajom) vannak dolgok, amik off-screen maradnak, holott a való világban nyilván játszanak.

Vagy mert banálisak, unalmasak, vagy mert illúziórombolók, "so unromanticok" mint pl. H. posztjában a kisg..-ik afterpartija.

Az előbire, a banális-uncsira példa a klasszikus, távirányítás nélküli kocsizár (vagyis a kilencvenes évekig minden autó).

Egyik filmben se mutatták, hogy a színész bezárja a kocsiját, még akkor se ha éjjel Harlemben áll meg. Mert ez magától értetődő és unalmas, banális részlet. Azt viszont annál többet látni, hogy a főhős rángatja az autó kilincsét ezerrel, mert mittudomén, üldözi a f@szhiányos Helenzombi, és az utolsó pillanatban sikerül az ajtót kizárnia.

vitéz Thapóccay néma bárány 2010.01.13. 08:00:36

Szerintem nincs nő, aki magán/magában hagyná a spermát, hacsak nem éppen a gyereknemzés a cél :-) Bár kicsit porba lehet dönteni az illúziót, ha az ejakuláció utáni második pillanatban már a dohányzó asztalt felborítva rohan ki a fürdőbe.

hzizi · http://halesmas.blog.hu/ 2010.01.13. 09:09:32

@néma bárány: a legdurvább mikor kocsiban ülve ajtót nyit, kihajol és kiköpi... brrr.

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2010.01.13. 10:46:40

@hzizi: ezt így lemoziztam magamanak és nagyon röhögtem ;-D

díva naíva 2010.01.13. 11:38:36

szerintem praktikusság szempontjából a pzsé elengedhetetlen egy-egy aktushoz, de azért, ahogy @néma bárány írta, fel nem pattannak a csajok, magukat összetörve szex után, csorgás ide vagy oda, kell a bújás :) kvázi az utójáték ne már, hogy a tisztálkodás legyen :)
@hzizi: elég kiábrándító :S

Helen átázósódról baszki :) ugyan kevésbé izgis dolog jutott eszembe, mikor első porontyom pár napos volt, vendégsereggel tele volt a lakás, beszélgetünk, egyszer csak beindult bennem az anya és a melleimből spriccelő tej egyszer csak mákos polót, majd pillanatok alatt vizes poló versenyes polót varázsolt, kicsit ciki volt, de ez van :)

aJeti 2010.01.13. 14:37:35

@díva naíva: :) én egypárszor a férjemet spricceltem le így. kinek milyen perverz élményei vannak a szoptatós mamikkal, vagy ez tabutéma, fiúk?

barracud4 · http://halnap.blog.hu/ 2010.01.13. 14:39:21

@hzizi: vizuálisan elképzeltem, röhögtem nagyon!

barracud4 · http://halnap.blog.hu/ 2010.01.13. 14:41:02

Most hallottam először a hastapétázásról.
Viszont azt megfigyeltem, hogy a hagyományos helyre érkezős, utána bealvós éjszaka után másnap reggelre eltünik az anyag? Na az hová lesz?????

díva naíva 2010.01.13. 14:42:01

@aJeti: nem egyszerű szétdurranó, "élelemmel" teli mellekkel szeretkezni, az tuti :)

vitéz Thapóccay néma bárány 2010.01.13. 16:36:00

@aJeti: perverznek számit, ha szexelek az éppen várandós párommal? Ha igen perverz vagyok, vállalom :-) Ő sokszor poénkodott azzal, mellből ejakulál szex közben. De rendeztünk fehér folyadékok gravitációs bajnokságát melltől lefelé :-) A tej nyert :-D

aJeti 2010.01.13. 17:15:59

@úriparaszt: úúúúúúú. sehonnan. nyomjad.

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2010.01.13. 17:26:49

@aJeti: háát, ha semmi nem számít perverznek, akkor milyen perverz élményeket osszunk meg veled? ;->

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.01.13. 18:27:53

Látom, látom, ez itt már a Tejútrendszer...:-)

sing-lee 2010.01.14. 01:12:49

@hzizi: ezen én is felröhögtem :)) Az éjszakai portás meg megébredt rá...

aJeti 2010.01.14. 11:28:24

@úriparaszt: tudom hogy neked sem számít semmi perverznek, te a sima élményeidet...

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2010.01.14. 12:05:15

@aJeti: csak pontos definíció kérdése. perverznek az számít amit én már nem csinálok ;-)))

vagyok, aki vagyok... 2010.01.14. 14:40:58

@úriparaszt: szerintem ez az általános definíció :D
süti beállítások módosítása