Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Napi MaszturbáláSokk

Szopizmus: Újratöltve Még mindig itt vagy? Akkor élvezed.

Friss topikok

Hirdetés

Tiltott forma

2015.09.18. 19:51 :: Helen H.

Szeretnék egy 20 év körüli (inkább 18) szelíd lányt. 

Aki nem fitogtatja szexuális rátermettségét és akit magam is félve érintenék.

(Nem tudom létezik-e manapság még olyan, hogy 18 éves szelíd lány. Úgy hiszem hogy a szelídség mára csak látszat formájában van jelen, de négy fal között minden 18 éves lány tüchtig ribanc.)

Még azt sem mondanám, hogy mélyrehatóan merülnék bájaiban, inkább csak tobzódnék a közelségében és el-elsimítanám felülete vonzerejét.

25 éves korom körül jelentkeztek nálam a felnőttkorba lépő lányok utáni vágyakozás tünetei. Lehet a férfiakban való örökös csalódás miatt, de az is lehet hogy már születésemkor kaptam kódot a saját nememhez is. 

Kamaszkoromban még nem vágy fojtogatott irántuk, csupán szépérzék. Például szívesen segítettem barátnők haját fésülni, ruhákat próbálgatni testükre bulik előtt és valószínűleg jól űztem, mert soha nem utasítottak vissza. 

Imádták amikor tánc közben hozzájuk simulok. (Ezeket a jeleneteket a férfiak is imádták...) 

A férfiak kérték is, hogy segítsek felszedni csajokat. 

Egyszer - esküvőm után héttel - balatoni hőhullámos éjszakán, élőzenés homoktaposás során két idegen huszonéves, nagyon helyes s kedves leány egymás karjából édesgette ide-oda személyemet, és ez roppant jól esett.

Tavaly egy partin a velem szemben szelídkét mímelő éppen felnőtt hölgy nem mondott nemet a táncba hívásomra és szerettem együtt libegni a csípőjével.

Érdemes figyelni, mert a célt kielégítő tökéletes teremtés nem biztos hogy magát kellető formában mutatkozik, hanem a könyvtár rejtekében várja ihletét. Engem.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szopizmus.blog.hu/api/trackback/id/tr517798198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása