Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Napi MaszturbáláSokk

Szopizmus: Újratöltve Még mindig itt vagy? Akkor élvezed.

Friss topikok

Hirdetés

Matrózpornó

2010.08.26. 05:00 :: Helen H.

Slaca nevű kedves olvasónk osztotta meg velünk szúnyogokkal és matrózokkal díszített romantikus pornóját. Köszönjük Slaca!

Vendégkufirc rovatunk következik:

 

Egy átlagos nyugalmas nyári délutánon a munkaidő utolsó pár órájának lerövidítése érdekében indítványozott álmélkodás folyamot indított az agyamban ahol a prioslámpák fényében csak a barátnőm puncija lebegett előttem. Az a csodálatos ötletem támadt, hogy milyen rég is dugtunk már a szabadban. Tombol a nyár és a kevés ruha praktikussága ordít azért, hogy az ágyat és a szobát hagyjuk meg hidegebb napokra.
El is autóztunk a kezdődő naplementében a közeli vizierőmű kb 5 emelet magas töltéséhez melyről gyönyörű kilátás nyílik a tájra és ahol a
vérvörösen izzó napkorong úgy merül el esténként a hatalmas víztömegbe, hogy a nagy dózisú romantika adag beindítja a nyálképzést és csöpögést minden erre alkalmas élőlényben. A másik előnye pedig az, hogy a komótosan úszó hajókon kívül a kutya nem dugja arrafelé az orrát és kitűnően alkamas egy jó dugáshoz.
Fel is sétáltunk aranyosan kézenfogva mintha az első randinkon lennénk. Amint felértünk a kedves szó nélkül támaszkodott neki a korlátnak és a feljebb említett kevés ruha okozta egyszerűségnek köszönhetően el is kezdtük szeretni egymást. Minden olyan volt mint valami romantikus film pornóváltozatában, a lágy nyáresti szellő simogatott minket mi pedig egymást, kívül belül. Pár szúnyog is csatlakozott hozzánk, de valahogy nem tudta megzavarni szórakozásunkat, sőt talán még segítették is azzal hogy apró csípő fájdalommal fűszerezték meg a kély okozta gyönyört.
Miútán megvártuk míg egy közeledő uszály szépen lassan tovaúszik előttünk és a hajókürt hosszasan búgó hangja is alábbhagy a matrózok bősz integetése és éljenzése kiséretében, konstatáltuk, hogy kiaknáztuk a hely nyújtotta lehetőségeket és máshol koronázzuk meg ezt a szép estét.
A kocsiba ülve a drága ölembe hajtva fejecskéjét azonnal gusztusos ajkai közé vette a farkam és szavak nélkül tudatta velem, hogy ezt mindaddig nem hagyja abba amíg a szájába nem élvezek vagy fére nem állok valahol, hogy folytatni tudjuk amit korábban elkezdtünk. 
Nem tudom hogy tettük meg az utat hazáig, farkammal végig az édes szájában, folyamatosan orgazmus közeli állapotban arra koncentrálva, hogy az autó az úton maradjon és az élvezet okozta félájult állapotból ne egy árok széli cseresznyefa szélvédőn át való beköszönése térítsen magamhoz, de végül hazaértünk.
Húsz perccel később félájult állapotban apró mosollyal a remegő szájunk szélén egymás testnedveitől és nagy mennyiségű endorfintól átitva feküdtünk az ajtóhoz legközelebbi szobában egy szekrény és egy felborult cserepes növény között. 
 

 

5 komment · 1 trackback

Címkék: szex szopizmus maszturbálásokk

A bejegyzés trackback címe:

https://szopizmus.blog.hu/api/trackback/id/tr782243180

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szentivánéji emlék 2010.08.26. 10:46:19

Szent Iván éjjelén fogtuk magunkat és előre megbeszéltek szerint kocsiba ültünk. Irány Visegrádnál a Mogyoróhegy, a felvezető szerpentinen félúton van egy parkoló. Oda leparkoltunk, már éjfél elmúlt, tiszta égbolt, valósággal ragyogott a hold. A p...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2010.08.27. 13:54:40

És hol marad a mai poszt, drága Helen? Mi ez a lazaság, kérem?!? ;))))

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.08.27. 15:09:11

@Enchantée: Emeletes tortát sütök, kell a koncentráció. Ha gondolod, jöhetsz nyalni.;-)

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.08.27. 15:26:07

@Hirmondo Helen: Erről aztán feltétlenül tessék fotót készíteni!!!!!
(ha a torta látszik a képen, az se baj) :-)

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2010.08.27. 22:33:12

@Hirmondo Helen: Tudod, hogy velem inkább kávézni lehet, mintsem nyalakodnék. ;)
De a torta az jöhet!

Eszt kell csináni e (törölt) 2010.08.29. 00:31:32

a "kély" szóig olvastam. Egy kis korrektúra nem ártana...
süti beállítások módosítása