Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Napi MaszturbáláSokk

Szopizmus: Újratöltve Még mindig itt vagy? Akkor élvezed.

Friss topikok

Hirdetés

Ma popsiba megy

2010.08.25. 05:00 :: Helen H.

Teki nevű kedves olvasóm hívta fel a figyelmemet arra, hogy rövidke "jellemrajz" készült a Szopizmus blogról.

Egyéb megjegyzés nélkül íme:

Danielle Steel és a minőségi foci (szopizmus.blog.hu)

2010.06.23. 09:12 watchcraft

Hogy utóvégre minek is van ez a blog, arra nem sikerült rájönnöm. A disclaimer azt mondja, itt le lehet vezetni mindenféle felgyülemlett szexuális energiát, de akárhogy kerestem legalább egyetlen olyan posztot, ahol ezt megtehettem volna, nem találtam. Ami helyette van, azt inkább úgy nevezhetnénk, hogy jelenetek egy házasságból vagy Helen szerint a világ. Aztán van valami még, amit a szerző leginkább szexnek nevez, de biztosak lehetünk benne, ha Hirmondo Helen arra vetemedik, hogy leírja, ma popsiba megy, az legfeljebb a lázmérőre vonatkozhat. Aztán ott van szegény Teddy is, aki tuti, hogy lenne inkább Józsi vagy Béla, de nincs menekvés: a fikció erdejében olyan nevet kapott a rézfaszú bagolytól, ami általában félhülye angol örökösöknek jár szűk családi körben. Helen egyébként is szereti a töketlen férj szerepét Teddyre osztani, és azt hiszi, ezzel mosolyogtat, miközben csak ő mosolyog. Azt kell mondanom, bár a szerző nem titkolt célja a polgárpukkasztás (szájbapisi), látszik az is, hogy mindezt egy konzervatív és igen korlátolt elme teszi. Sok a közhely és az álbölcsesség (a kurvás sztoriért minimum 20 botütés járna), szenvelgős stílustalanságok gyűjteménye ez a blog. Ha meg épp nem, akkor modoros, nagyon. Mintha Danielle Steel írná. A fő baj azonban az őszinteség hiánya, mind önmagával, mind az olvasójával szemben. Úgy tesz, mintha tudná, miért írja ezt a blogot, pedig valójában fogalma sincs róla. Fiók.

Eredeti posztért katt ide.

2 komment

Címkék: vélemény szopizmus maszturbálásokk

A bejegyzés trackback címe:

https://szopizmus.blog.hu/api/trackback/id/tr912243875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2010.08.25. 11:05:09

Jujj de kemény. Namost aztán megkaptad a mélyanalízist Helen :-)
Nomeg Teddy is tudja mit gondoljon, mert szemmel láthatóan eddig enélkül bolyongott a blogodon, míg VÉGRE valaki közölte vele, hogy mi a saját véleménye :-)))

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.08.27. 15:07:48

@Szexofon: Ne is mondd, azóta is lelkibeteg vagyok.:D
süti beállítások módosítása