Retro Helen 2008. december 31
Készítettünk tuti kis bólét a ma esti ájuláshoz. Vegyítettünk a sárgadinnyés-ananászos parádéhoz egy kis pezsgőt, egy kis likőrt, egy kis gyümölcskoktél-aromát, és hagytuk pihenni, hogy éjjelre épp megfelelő legyen...
Persze kellett némi pezsgőkorcsolya is, így tegnap délután nekiveselkedtem a jónevű sonkás papucs elkészítéséhez, csak a sonka helyett darált húst használtam...
Amint megsült az első tepsi tartalma, Maci be is kebelezte, szóval nem lett annyira rossz a kaja...
Mivel vasárnap este már rendeztünk egy előpiálást a barátokkal, vigyáznom kell, hogy hol hagyom abba az alkoholfogyasztást, mert a bugyimat lehetőleg nem nagy nyilvánosság előtt szeretném letolni...
Van itthon pezsgő, Martini, Hubertus, Unicum, vodka, igazi erdélyi házi cseresznyepálesz, bor, sör, no meg a bólé...lesz itt "éccaka" dorbézolás...
...múlt este sütés közben forralt boroztam, remélem a papucsokból nem kerül elő szegfűszeg vagy fahéj...