Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Napi MaszturbáláSokk

Szopizmus: Újratöltve Még mindig itt vagy? Akkor élvezed.

Friss topikok

Hirdetés

Orgazmus gombnyomásra

2010.05.27. 03:00 :: Helen H.

Retro Helen 2008. március 1

Minden nő álma. Gerincbe ültetett chip, ami orgazmust vált ki egyetlen gombnyomással. A távirányító gombjának megnyomásával... Amerikában már bizniszt csináltak ebből. Elsőként egy klimaxos nő próbálta ki. És azt állítja: jobb, mint amilyen régen a férjével volt...jujha-jujha... Szóval így fejlődünk. Fejlődünk vissza. Agyilag. Meg érzelmileg. Meg testileg is. Végül is a távirányító nyomogatásához nem kell sok ész... Rangidős Vicus mesélte, hogy egyszer volt alkalma kipróbálni egy kettő pontot érő pasit az ágyban. Kettőt ért a maximális tízből. Egy pontot kapott azért, mert pasi. Egyet meg azért, mert Vicus életében először úgy berúgott mint az albán szamár, csakhogy túlélje a szexet...mert a pasi szerszáma izgalmi állapotban sem volt nagyobb, mint Vicus kisujja (vastagságát tekintve is)...és mert Vicus színházasdit játszott, hogy van orgazmusa...én meg csak mosolyogtam, mikor Vicus a meséje végén lazán kijelentette: "de legalább a bor kurva finom volt"...

Nem megyek többet masszőrhöz. Hátha olyan pontot tapint ki a gerincemen, amitől beájulok... ...ezentúl háton alszom, és igyekszem a közelemben tudni a távkapcsolót...

5 komment

Címkék: orgazmus szopizmus maszturbálásokk

A bejegyzés trackback címe:

https://szopizmus.blog.hu/api/trackback/id/tr84361027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

az orvos válaszol 2008.03.02. 11:45:19

Jó napot kívánok a kedves hallgatóknak, igen hallottam a problémát, amit kedves stúdió vendégük Rangidős Vicus felvetett, ööööö, azt tudnám javasolni neki, ha legközelebb egy férfiúval hasonló szituációba kerül, énekelje el a "csigabiga gyere ki" című örökzöldet, ami valószínűleg nem fog használni, de a semminél mindenképpen több. Javaslom továbbá, hogy legközelebb a kisujja helyett intenzíven használja a középsőt. Ez utóbbit magányos, egyedülálló hölgyeknek is ajánlom a chip meg a távirányító helyett, mert olcsó, mindig kéznél van és utána ugyanúgy lehet szidni a férfiakat. A tisztánlátás kedvéért javaslom a szerkesztő úrnak, hívja meg Mr. Két Pontos Pasit a "Szerintem milyen nő Rangidős Vicus és hogyan láttam őt az ágyban" című beszélgetésre, köszönöm, hogy meghallgattak, további szép napot kívánok.

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2008.03.02. 15:20:54

Hello Doki! Hát maga nem Tigris?...na ezért nem ismerte fel Vicus az ágyban...pedig ő jó Pillangó...

az orvos válaszol 2008.03.02. 18:26:48

:))))))))
Kész. Ennyi. Feladom.

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2008.03.03. 16:39:04

Szegény Doki! Válasszon más jelmezt!:-))

morrmota 2010.05.27. 18:48:14

azért kell a nőknek gombnyomásra orgazmus, mert többek akarnak lenni a férfiaknál. aztán majd a férfiaknak is feltalálják ugyanezt, és akkor mást kell keresni a női nemnek, hogy megint előnybe jusson. bár meglátásom szerint már így is elég előnyük van:)
süti beállítások módosítása