Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Napi MaszturbáláSokk

Szopizmus: Újratöltve Még mindig itt vagy? Akkor élvezed.

Friss topikok

Hirdetés

Flört jegygyűrűvel

2010.05.26. 05:00 :: Helen H.

Retro Helen 2008 március 9

Vannak dolgok, amelyeket egy négyéves óvodás könnyűszerrel megért. Vagy könnyűszerrel nem tesz meg, mert evidensnek találja a meg nem tételét. Ellenben a felnőttek könnyűszerrel visznek véghez tetteket, melyek érthetetlenek... Rangidős Vicus randizott egy jóképű, sportos sráccal. Már-már azt hittük, hogy végre rátalált a Lovagra. Aztán egy nyári délutánon, mikor kéz a kézben andalogtak a folyóparton, a srác hirtelen megállt és azt mondta Vicusnak:"Nekem menyasszonyom van. Csak jól esett kicsit flörtölni..."...és laza mozdulattal előhúzta farzsebéből a gyűrűt... Na bumm. És a csaj még csak nem is a felesége volt, hanem mindössze a menyasszonya... Ez az első számú dolog, ami érthetetlen a számomra. Én például eleve nem választanék olyan párt, aki nem üti meg azt a mércét, ami ahhoz kell, hogy ne flörtölgessek mással... Felteszem hát a kérdést. Miért választanak a férfiak olyan nőt, aki alkalmas arra, hogy megcsalják?... Aztán amit még nagyon utálok: a kisbabát toló apuka- mellette gömbölyödő hasú feleséggel-úgy lesegeti a csajokat, mint réti sas a mezei egeret...ezeket a pasikat abszolút nem értem...ilyenkor szoktam megkérdezni magamban, miért nem egy Marilyn Monroe-kiadást vezettek oltár elé... Laura 10-azaz tíz-évig járt együtt Janóval. Ebből nyolc évet jegyben is. Amíg Janó fel nem csípett egy huszonéves leánykát, akit teherbe ejtett és el is vette...és Laura egy ilyen fickóért hagyta abba az egyetemet, és áldozta fel a karrierjét, a fiatalságát stb...csak annyit kérdek: ha valaki három év után megun valakit, miért vár ennek a megmondásával tíz évet...itt essek össze basszus, ha én tennék valakivel ilyet. És a best of: Letűnt idők pasijai mindig visszatérnek ahhoz a nőhöz, akit annak idején csúnyán passzoltak...Noémi szerelmes volt Öcsibe, persze Öcsi rondán átverte. Öt év után egy partin találkoztak. Noémi gyönyörű volt. Öcsi pedig magányos. És udvarolgatott. Noémi pedig hagyta. Három hétig. És Öcsi hiába hívta, hiába nyomta a kapucsengőt, Noémi nem jelentkezett. Öcsi megkérdezte tőlem, mi történt Noémival. Én egy négyéves óvodás tekintetével rápillantottam, és könnyűszerrel azt feleltem: "Semmi. Csak revansot vett..."

9 komment

Címkék: flört szopizmus maszturbálásokk

A bejegyzés trackback címe:

https://szopizmus.blog.hu/api/trackback/id/tr50373105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

electric monk 2008.03.10. 22:00:54

Nehéz ezekre fél mondatban reagálni. Mindegyik egy külön történet. Biztosan vannak előzmények is, mindennek van valami oka.
Azzal, hogy egyesek óvodás szinten gondolkodnak, nagyon egyetértek. Laura pl. mit gondolt magában 8 évig tartó jegyessége alatt? Egyszer sem csapott a homlokára, hogy: né'má' hogy repül az idő? Meg hogy: Janó, hát el akarsz te engem venni egyáltalán, vagy csak szórakozol itt velem? És ha elvette volna és úgy hagyja el, most jobb lenne?

Ami tetszik még, az a kettős mérce. Rangidős Vicus (marha jó ez a nick:) krapekja azét gané, mert odaállt és megmondta a frankót, (szerintem nem volt neki menyasszonya, csak le akarta koptatni Vicust végérvényesen - ő tudja miért) Janó meg azért, mert nem szólt. És Laura 8 éven keresztül nem érzékelte, hogy valami nincs rendben...

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2008.03.11. 07:08:43

Vicus pasijának tényleg volt menyasszonya. A saját szememmel láttam a csajt, újján a karikagyűrűvel...
És akkor arról még nem is írtam, hogy volt egy másik csaj ismerősöm, akinek a pasijáról meg az derült ki, hogy meleg...

electric monk 2008.03.11. 17:29:13

Az is mély, bensőséges kapcsolat lehetett...

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2008.04.23. 20:52:33

A történeteket (a nevek megváltoztatásával) célszerű volna megismerni.

Egy szerelmi történet főszereplője (csoporttársam) azzal fordult hozzám, nevek említése nélkül leírhatnám a blogomon, hogyan kavar a haverommal úgy,h neki 1,5 éve van barátja...
Haverom számára (akaratomon kívül) a rövid ideig kint volt többrészes történet elég informatív volt...

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2008.04.23. 21:20:52

Szia Bandee! Ha neveket említenék, már a Gestapo is körözne...:-))...így csak egyszerűen megfigyelnek..:-))

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2010.05.26. 07:37:13

Azért nem csak a férfiak ilyen galádok, sok nőtársamról is hallottam csúnya dolgokat. :( Mondjuk egy nő nem tud felcsinálni egy pasit, és egy egész életre otthagyni egyedül egy/két/három... gyereket felnevelni, az biztos.;)

Ez a fajta viselkedés mindkét fél részéről elítélendő. Ettől függetlenül fenntartom, hogy a kezdeti bizalmat meg kell kapnia mindenkinek, legfeljebb, ha visszaél vele, akkor azt már megjavítani nem lehet...

morrmota 2010.05.26. 09:00:14

a kisbabát toló apuka mellett gömbölyű hasú anyuka esethez: gondolj csak bele. apuka legalább egy éve nem tudott már szexelni anyukával, hiszen terhesség alatt nem javallott, persze ez nem igaz, mert miért ne, de akkor vegyük azt, hogy kisgyerek állandó törődést igényel, anyuka állandóan fáradt, állandóan mással van elfoglalva.
apuka persze hogy nézegeti a csajokat. meg egyébként is nézni lehet.

MD_Soneji_Redux 2010.05.26. 09:58:02

folyton ezek a kérdéseid. miért? mert olyan geci jól választotok magatoknak pasit, azért.

hóember 2010.05.26. 16:46:11

@Enchantée: de magát fel tudja csináltatni, hogy magához láncoljon valakit. Az is szép.

@MD_Soneji_Redux: agree
süti beállítások módosítása