Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Napi MaszturbáláSokk

Szopizmus: Újratöltve Még mindig itt vagy? Akkor élvezed.

Friss topikok

Hirdetés

Zaklatás

2010.04.21. 03:00 :: Helen H.

Első randi végeztével mondtam neki, hogy részemről nem oké ez a kapcsolat. Nem hatotta meg...


 

Helen szivatása rovatunk következik:


 

Kedves és közvetlen volt, viszont olyan vízenyős tekintettel nézett rám és furcsa mozgással vonaglott mellettem, hogy képtelen voltam fizikálisan vonzódni hozzá. Előfordul az ilyesmi. Én pedig az a fajta csaj vagyok, aki ha testileg nem talál vonzónak egy pasit, akkor az illető csillagokat is lehozhatja, nem érdekel...

Szóval kerek perec kijelentettem ott előtte, hogy sajnos szexuálisan nem gerjedek rá, így nem kellene erőltetnünk ennek a viszonynak a folytatását. Pillanatnyilag eljutott a tudatáig ez a véleményem. Aztán még aznap este telefonált, mi lenne ha adnék számára még egy esélyt...

Hihetetlen. Finoman elmagyaráztam, hogy az esély akkor jönne össze, ha holnapra barna színűre változna a szeme, és állva pisilnék a kéjtől, amikor rápillantok. Azt hitte csak viccelődöm. Ebből kifolyólag a következő napokban kitartóan írta az sms-eket, invitált moziba, ilyen-olyan rendezvényre. Először válaszoltam is, hogy bármennyire próbálkozik, hajthatatlan maradok, mert az intellektuális kötődés mellett a punciviszketést is szeretem érezni magamon, és ez utóbbit sehogy sem tudom előcsalni. Na, pár nap szünet következett...

Majd – a változatosság kedvéért – emailben zaklatott kb. két héten keresztül. “Megismerkedtem valakivel” szöveggel ráztam le. Nem, itt még nem ért véget a történet. Ugyanis időközben tényleg jött a Big Love Teddy személyében. (Akkor döntöttem el, hogy mindig hangoztatok valami pozitív hazugságot, mert a jelek szerint beválik...)

Szóval úgy fél év múlva a személyes zaklatóm üzent nekem az iwiw-en keresztül. Megint a szokásos “szeretném, ha elkísérnél ide s oda” egyveleggel tunkolta az agyamat. Nem reagáltam. Erre fel újból írt egy szösszenetet. Na, gondoltam, tisztázom a helyzetet. Mivel akkor már jegygyűrűt viseltem, bátorkodtam a “menyasszony vagyok és szeretném ha felhagynál a zaklatással” mondattal pontot tenni a kálvária végére. Hmmm. Válasza egyszerűen abnormális volt:

“Ha menyasszony vagy, akkor miért nem tűnteted ezt fel az adatlapodon, hogy más is tudja, mert így elég félrevezető.”

Hoppá.

Három napig telefonkönyv-kihordó is voltam diák koromban, mégsem vettem fel a munkahelyek közé...

Egyébként meg az iwiw-et nem társkeresőnek használtam/használom...

Amúgy az ominózus mező mind a mai napig üres. Végül is nem vagyok köteles...

Ez a bumeráng-effektus nőben is rossz. Pasinál pedig egyszerűen szánalmas.

35 komment

Címkék: zaklatás szopizmus maszturbálásokk

A bejegyzés trackback címe:

https://szopizmus.blog.hu/api/trackback/id/tr121932270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Incifinci · http://incifinci14.blog.hu/ 2010.04.21. 07:09:04

Istenem hogy utálom az ilyen tapadókorongokat.....Ez mit gondolhatott magában?! Hogy csak kéreted magad?! Ejjj.....

vagyok, aki vagyok... 2010.04.21. 09:00:26

kimaradt. de ezt nem is bámom :)

zéka (törölt) · http://recklama.blog.hu 2010.04.21. 09:19:37

LOL...én mindig azt hittem, hogy a zaklatás nem is olyan gáz dolog, de egyszer velem is megtörtént(mármint én voltam a zaklatott) és meg kell mondjam rohadtul szar érzés. Nem tudod mi lesz a következő lépése, talán a lakásod előtt vár meg, vagy "ha enyém nem lehet senkijé se legyen alapos kinyír"?

Meg a barátnőmet zaklatta az exe egy ideig, egy igazi köcsög, szerencsére már lekopott...

kozgaztanar 2010.04.21. 09:22:33

be kellett volna perelned! :)

hzizi · http://halesmas.blog.hu/ 2010.04.21. 09:35:08

rossz zaklatottnak lenni, mármint férfiként, ha nők zaklatnak.

Styxx 2010.04.21. 10:20:44

Neki még rosszabb lehet ilyen természettel élni.

díva naíva 2010.04.21. 12:06:17

ez még a mókásabbik verziója a zaklatásnak, mikor már rejtett számról hívnak, követnek és fenyegetnek, na az a nem vicces...

mykee · http://www.facebook.com/mykeehu 2010.04.21. 12:06:24

Biztos én voltam akkor, mert:
- lovagkoromban én is reménykedtem, hogy hátha (na jó, akkor még szex sem volt)
- nekem is mondták, hogy szánalmas vagyok (az más kérdés, hogy az illető utána rájött, hogy ő az)
- kék a szemem, nem barna (de nem fogok ezért barna kontaktlencsét venni, mert azt szeretik a nők) :-PP

Saringer 2010.04.21. 12:13:47

@díva naíva: Számot cseréltél, vagy miképp intézted el a zaklatót?

díva naíva 2010.04.21. 12:20:24

@Saringer: most mondjam, hogy melyiket?
általában rendőrséggel fenyegetek... illetve van néhány "szekrény" méretű ismerősöm, őket is be szoktam mutatni... eddig hála égnek elég volt a látszat.

Saringer 2010.04.21. 12:47:52

@szexblokk: Valószínűleg ez is használható ötlet lenne. Szinte látom, hogy Díva Naíva asszony serényen mozog le-fel a zaklatón, kezében korbáccsal.:-)

@díva naíva: Sajnos vannak ilyen embertípusok, akik képtelenek felfogni a nem szó jelentését. Lányom osztálytársának volt egy ilyen zaklatója, ráadásul egy utcában lakott az illetővel. A fickó a lány apja lehetett volna. Ha a lány gyalogolt a buszmegállóba, a pasas biciklin követte. Szerelmes leveleket küldözgetett neki. Emlékszem, még a rendőrséget is ráállították a pacákra. Kb. 3-4 éven keresztül zaklatta. Várta az iskola előtt, és hasonló finomságok. Sajnos a rendőrök tehetetlenek voltak, mivel tettlegességig nem fajult a dolog. Csak ugye fiatalkorú volt a lány. Ez még a szakközépiskolában történt.

díva naíva 2010.04.21. 13:09:40

@Saringer: igen, hallottunk már halált okozó verziókról is :S

most szívesen a fejedbe néznék, milyen képet is láttál, mikor:
"Szinte látom, hogy Díva Naíva asszony serényen mozog le-fel a zaklatón, kezében korbáccsal.:-)"

irkafirka 2010.04.21. 13:11:48

nekem a tököm tele vele, egy időben (és most újra) rendzserint hajnali 2-4 között szám mélküli hívás, csörög amíg fel nem veszem, és utána nem szól bele semmit... a poén az, hogy az előző még másik számommal volt, lehet ismerősöm???

Saringer 2010.04.21. 13:34:30

@díva naíva: Azt hittem, hogy Kegyed a szerencsétlen leányzó történetére fog reagálni, de látom a másik kommentem jobban érdekli.:-)
Mintha valamelyik poszt alatt azt olvastam volna, hogy vágyik egy csizmára. Például abban a tűsarkú csizmában izegne-mozogna a zaklatóján, kezében korbáccsal. Így értettem. Gondolom Kegyed másra asszociált.:-)

díva naíva 2010.04.21. 13:49:55

@Saringer: első körben a leányzóra reagáltam. van néhány csúnya hasonló emlékem, szerencsére nem sok... ezeket inkább nem eleveníteném fel.

A csizmában nyugodtan elképzelhet, sokan tartanak dominás egyéniségnek, még soha nem használtam korbácsot és bevallom jobb szeretem az irányítást az erősebbik nem kezébe adni, még ha nem is úgy tűnik... :)

Saringer 2010.04.21. 14:01:57

@díva naíva: Ne haragudjon Kegyed, de kell egy kis kitérőt tennem az egyik szó kapcsán. Dominás egyéniség tetszik lenni, avagy domináns, csak véletlenül lehagyta az n betűt. Esetleg mindkettő egyszerre?:-)

díva naíva 2010.04.21. 14:11:15

@Saringer: Domináns vagyok, de nem az ágyban, csak az életben, de szerintem ez már néhány megnyilvánulásom kapcsán kiderült, dominás viszont nem, nincs ostor, sem irányítás /néha egy kicsit/, az ágyban nő vagyok... az életben nem engedhetem meg magamnak.

Saringer 2010.04.21. 14:21:40

@díva naíva: Ez esetben lehet Díva Dominára kellene keresztelni Önt.:-)
Egyébként én úgy vélem, hogy azok a nők, akik kifelé mutatják a határozottat, sok esetben nehezebben találnak partnert, mivel ez a megnyilvánulásuk taszítja a férfiakat. Jobban mondva: a férfiak félnek a domináns nőktől.

díva naíva 2010.04.21. 14:34:39

@Saringer: erről is könyvet tudnék írni, nem hiába, ez a korral jár :) viszont azt hiszem, megtaláltam azt az egyet, aki szembe mer szállni velem, úgyhogy innentől már nem lényeg, mennyire nehéz, én pedig eddig sem ismertem lehetetlent :)

Isten ments, hogy dominának hivassam magam, nem szeretnék annak tűnni, illetve nem szeretnék az lenni...

Saringer 2010.04.21. 14:39:06

@díva naíva: Szembe mer szállni Kegyeddel??? Mazoista tetszik lenni?
Nem egyszerűbb úgy egy viszony, ha az egyik fél irányít, a másik pedig hagyja magát vezetni? Természetesen ehhez az kell, hogy akit vezetnek, az kedvelje ezt a szerepet.

díva naíva 2010.04.21. 14:50:56

@Saringer: Nem vagyok mazochista, csak számomra fontos a klasszikus férfi-női szerep egy párkapcsolatban, másrészt viszont domináns vagyok, tehát nem egyszerű a helyzet :) Szóval szeretem, ha az erősebbik nem hordja a nadrágot ;) én maradnék a szoknyáknál :)

Saringer 2010.04.21. 15:36:22

@díva naíva: Pontosan. A Kegyed által említett felállás (klasszikus férfi-női szerepek, ugyanakkor domináns nő) nehéz eset egy párkapcsolatban, és úgy gondolom, hogy hosszú távon nem előnyös. Sajnos. A férfiak ugyanis egy idő után terhesnek kezdik érezni az örökös alárendelt szerepet, hiszen ösztönösen él bennük az uralkodási vágy. A kiegyensúlyozott kapcsolatok pontosan azért válnak kiegyensúlyozottá, mert vagy a nő, vagy a férfi oldalára billen a mérleg, és az, aki lent van, megelégszik ezzel a helyzettel.

díva naíva 2010.04.21. 15:41:15

@Saringer: Annyira negatívan állítja be a helyzetet, hangsúlyoznám, én a lent szerepét szeretem (szeretném) átélni, olyan férfi mellett, aki van annyira férfi, hogy mellettem merje vállani az uralodó/döntő szerepet, szeretnék a max. tanácsadó szerepet betöltő szerepben maradni.

Saringer 2010.04.21. 16:00:40

@díva naíva: Úgy veszem észre, hogy Kegyed sokszor volt domináns szerepben egy kapcsolatban, és nem éppen nyerte el a tetszését. Viszont ha jobban szeretné, ha a férfi vállalja fel Ön mellett az uralkodó szerepet, akkor nem értem, miért viselkedik Kegyed dominánsként. Szerintem egy idő után kissé megterhelő lenne tetszelegni a lent szerepében, amikor Ön alapjában véve királynő típus.

díva naíva 2010.04.21. 16:03:37

@Saringer: a lent szerepe könnyed és felszabadító és sok olyan elfoglaltságnak ad teret, amelyet a fent szerepe mellett nem tudok véghez vinni, viszont jelenleg nem engedhetem meg magamnak a lent szerepét, egyedülélőként csakis fent lehet élni, döntéshozóként.

Saringer 2010.04.21. 16:17:09

@díva naíva: Eddig nem a párkapcsolatról beszélt? Mivel én úgy vettem észre, hogy a férfi-női viszonyról kezdett itt kibontakozni közöttünk a párbeszéd.
Egyedülállóként valóban mi vagyunk a döntéshozók. Ki más is lehetne.

díva naíva 2010.04.21. 16:29:15

@Saringer: hát egyedül megvalósíthatatlan a fent és a lent ;) ha csak nem skizó az egyén, nos, akkor könnyedén megoldja :) de igen, férfi-női párkapcsolatról volt szó, gondolom maga is régi vágású - legalább is gondolkodás terén, hisz a férfi oldaláról történő alárendeltséget megalázóként és negatívként ítéli - jómagam is -, a mai tendencia viszont inkább kényelmesnek mutatja és férfiak által pozitívként megítélt jelenségként jeleníti meg.

hóember 2010.04.21. 16:38:01

az iwiw nevű kémkedő oldalt én is szeretem :)

Saringer 2010.04.21. 16:49:40

@díva naíva: Van igazság abban, amit Kegyed mond. Manapság a férfiak ellustultak, és nem szeretnek harcolni a nőért. Olyanok, mint a gyermekek. Noszogatni kell őket, ha valamit is el akar érni velük a nő.

666E 2010.04.21. 20:20:36

most ez nem biztos, hogy okos gondolat, de nem lehet célravezető megoldás az is, ha mégis kap egy esélyt a zaklató..? viszont úgy, hogy a lehető legrosszabb formánkat kapja (szándékosan de nem bevallottan). hátha kiábrándul és hanyag eleganciával egyfajta győzelemtől ittasan még ő dob majd ki minket.
persze még nem tudok olyanról aki kipróbálta volna ezt a módszert, de ha abból a lehetőségből indulunk ki, hogy hátha ezeket inkább a hiúságukból fakadóan a visszautasítás kudarcának felülírása hajtja, akkor lehet működik.
később meg talán majd ő mondja, hogy "háááát, nem is tudom mit láthattam benne akkor, de mindegy, örülök, hogy már végeztem vele."
így ők megmaradnak a saját hitükben és mi meg megspórolunk magunknak pár évnyit a névtelen telefonálókból. ahogy olvasom, ezek többnyire kitartóak.

szexblokk · http://szexblokk.blog.hu/ 2010.04.21. 20:48:42

@666E: Szerintem Helen alapból a legrosszabb formáját hozza minden randin.:)

díva naíva 2010.04.21. 21:46:52

@Saringer: ezt sajnálatos módon mindketten nagyon jól látjuk, bár hozzátenném, nincs veszve semmi, az új nemzedék feléledt kábaságából, legalább is néhány ifjú titánt ismerek, aki a úriemberhez méltóan viselkednek és nőként kezelik a nőket, önmagukat pedig tesznek is azért, hogy férfiak lehessenek :)

@666E: általában valami nem kóser ezekkel a pasikkal, én inkább nem húznák ujjat velük, esetleg fordítva is sülhet el és ha a legrosszabb formánkat hozzuk, esetleg péppé ver, stb. szerintem az egyetlen taktika az ignorálás...

Tamarian 2010.04.21. 23:18:46

@666E: Tudod, szerintem az ne legyen már megfontolandó opció, hogy ha egy rövid, tömör, határozott NEM az összes reakció, amit valaki kivált belőlem, akkor furfangból még sok, de akár kevés életidőt is áldozzak rá.... Az első hat alkalommal - mert én kifejezetten empatikus vagyok - érthetően, artikulálva ismételgetni: NEM (bocs,őszintén, így tisztességes, stb), és ha akkor sem, bizony ki kell találni valami olyan nyomatékosat, amitől elmúlik az életemből. Mert senkinek sincs joga szándékosan beletiporni egy másik intimszférájába. Szerintem :-)

moszkvics · http://moszkvablog.blog.hu/ 2010.04.22. 08:18:39

Helen! A lényeget kihagytad! Mit válaszoltál az utolsó levelére? :))))))
süti beállítások módosítása