Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Napi MaszturbáláSokk

Szopizmus: Újratöltve Még mindig itt vagy? Akkor élvezed.

Friss topikok

Hirdetés

Rambó Pista

2010.02.20. 18:34 :: Helen H.

Ismét egy gyöngyszem Styxx barátunktól. Köszönjük Styxx!

 

Afganisztán, valahol a Magyar Kontingens körzetében;
 
Van egy kék tó a fák alatt. Rambó Pista nyakig merült a hínárban. Nesztelenül vár. Arca terepszínűre maszkírozott. Fogai közt a harminc centis pengéjű, félelmetes bugylibicskája. Mint kis Vuk, Karak legjobb tanítványa, azonnal kiszúrta a lesből támadó ellenséget. A másodperc tört része alatt egy karate-capoeira-dunántúli paraszt karikás ostor-csattogtató ütéskombinációval tette mindkét támadóját harcképtelenné. Amíg a tálib felderítők a hatalmas ütésektől mintegy húsz métert röpültek a levegőben, Rambó Pista puszta kézzel ejtett el egy méretes pontyot. Mire támadói földet értek, bugylibicskájával már konyhakészre filézte a zsákmányhalat.
 
Miután megtisztította a terepet a felderítőktől, pillanatok alatt hatolt be a tálib ellenséges bázisba. A talibánok hétpróbás parancsnoka, aki még a nyolcvanas évek elején kezdte mudzsahedin katonai ellenálló karrierjét a ruszkik ellen, majd jöttek a jenkik, meg egyéb magukat tökösnek érző gyerekek, de röhögve mindet kicsinálta, azonnal lekapta piszkos fehér alsógatyáját és a vállról kilőhető Stinger rakétahordozójára kötötte, amint megpillantotta a kifilézett ponttyal a kezében peckesen feléje lépkedő, a Tavaszi szél vizet árasztot fütyörésző Rambó Pistát majd elkurjantotta magát:
 
 - Abih check keje! Dye pun ngajar laaaa! Rambó Pista deye Madzsarisztán! [pastu: Bassza meg, végünk van! Mindenki azonnal adja meg magát! Maga Rambó Pista csapott le ránk, a magyarok csodafegyvere!].
 
Ezután Rambó Pista a hátrabilincselt kezű hadifoglyokat egykedvűen maga előtt terelgetve, mint valami messzire szakadt hortobágyi gulyáslegény tért vissza a táborba. Ez a napja is olyan, mint a többi.
 
Váratlanul egy helikopter szállt le a táborban. Maga a vezérkari főnök lépett ki a gépből. A táborparancsnok remegő lábakkal vágta magát vigyázz állásba a helikopter légcsavarja által csapott erős rotorszélben. Közben szélsebesen lepörgött előtt egész katonai karrierje, és annak várható csúfos vége. Vállapjairól a rangfokozatainak a letépése, terepszínű ezredesi egyenruhájának csíkos rabruhára váltása. – Istenem, hát most kellett, hogy kibukjon?! Miért is rendeltem mohón egy tételben a Magyar Honvédség Afgán Katonai Missziójának a hadtápkiegészítő költséghelyére negyvenezer pár combfixet! – de legnagyobb meglepetésére és még nagyobb megkönnyebbülésére a vezérkari főnök kurtán csak ennyit mondott:
 
-          Egy hangszigetelt tárgyalóban állítsák elő Rambó István őrmestert!
-         Parancsoljon tábornok úr, Rambó Istvá…- jelentett volna Rambó Pista, de az ötvenes, deres hajú vezérkari főnök pulykavörös fejjel üvöltve, ha nem egyenesen őrjöngve szakította félbe:
- Őrmester, magának teljesen elment az esze?! Egyáltalán tisztában van vele, hogy mibe keveredett?! Hát azt kellett, hogy megérjem, hogy négy csillagos tábornokként, hajnal kettőkor két tagbaszakadt CIA ügynök rángat ki at ágyamból?! Képzelheti, hogy ez menyire tett jót a prosztata-gyulladásomnak. Ezt nézze! Itt a hivatalos fordítás:
„Vagy azonnal elsimítják a Zalán-ügyet, vagy Magyarország repül a NATO-ból!” Barack Hussein Obama
Miután kitombolta magát, a némileg megenyhült tábornok atyáskodva így szólt:
- Fiam, megnéztem a dossziéját, maga kiváló katona. Semmi közöm a magánéletéhez, da fogadjon el tőlem egy atyai jó tanácsot. Gondolkodjon el a váltáson. Nézzen körül. Az itteni, fejük búbjáig burkába csavart nők közül alig tudnak páran írni és olvasni, de tiszti becsületszavamra, garantálom, hogy az utolsó rühes kecskepásztor analfabéta lányának is kétszer annyi esze van, mint annak a felületes, lekezelő, pökhendi, Katonai Biztonsági Hivatallal fenyegetőző picsának!
 
 
 
 
 

7 komment

Címkék: szex csajok pia tanulmány hétköznapok rambó zűrős

A bejegyzés trackback címe:

https://szopizmus.blog.hu/api/trackback/id/tr201776404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.02.20. 21:45:11

Tetszett!
Styxx, ha kiderül, hogy vmi híres író vagy és itt szerényen álcázod magadat, akkor nem dugom a rózsaszín bociorromat a lábaid közé...amúgy igen:D

aJeti 2010.02.20. 21:54:55

ébresztő! kurva gáz ez az egész ügy.

Styxx 2010.02.21. 00:28:56

@Hirmondo Helen:
Ksz, inkább szerénytelen és hírtelen:-).
@aJeti:
Szerintem itt a vége. Ez a harc volt a végső:-)

Styxx 2010.02.21. 01:00:29

@Hirmondo Helen:
aluszik a blogmotor, vagy a KBH lecsapott? :-)Nem ment át a kommentem. Ksz, szeréyntelen és hírtelen inkább:-)@aJeti: ez a csata volt a végső:-)

Mary_N 2010.02.21. 09:05:18

Mary_N féle végkövetkeztetés: tehát a Zalán-gate odáig fajult, hogy Nato-kiugrás okán Medvét hazaengedik az ő Nyuszijához ;-)
halleluja ;-)

Styxx 2010.02.21. 11:55:13

@Mary_N:
Nocsi, mik ki nem derülnek:-)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.02.22. 14:24:31

De kurva uncsi már a ez bolhából elefánt.
süti beállítások módosítása