Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Napi MaszturbáláSokk

Szopizmus: Újratöltve Még mindig itt vagy? Akkor élvezed.

Friss topikok

Hirdetés

Vendégkufirc 2

2010.02.12. 09:00 :: Helen H.

Egyik kedvenc olvasónk, Styxx, ismét írt nekünk egy erotikával vegyített történetet. Köszönjük Styxx! (Továbbra is lehet pajzánkodni a 80helen@gmail.com címre.)

 

                              Végtagok
 
-         -  Szerinted mit akar egy pasi, ha a talpadat masszírozza?
-        -  Dugni.
-         Na ugye? Baromi egyértelmű. És tudod mi a legnagyobb genyóság az egészben? Az a sunyi biztonsági játék. Baszki bármikor kivonulhat az egészből. Legalább lenne vér a pucájában és akkor bepróbálkozna élesben. És tudja a görénye, hogy milyen fontos nekem az az állás. A kiállításon szétálltam a lábaim, ő persze szart erre. A szálláson még éjfél után is lelkizni akart. „Ismerjük meg jobban egymást. Érdekel a személyiséged, Fontos a jó munkakapcsolathoz, az oldott légkörhöz, blablabla.” És akkor ez a sundesz talpmasszázs, mintha mittudomén milyen jót tett volna vele. Próbáltam udvariasan hárítani, de nem ment. Másnap a repülőn meg baszki mögöttünk ült Kálmán meg a felesége, ő pedig „humorosan” előadta: „Hadd fogjam meg végre a kezed is, mert tegnap csak a lábadat fogtam.” Ott süllyedtem volna el az ülésben, hát nem egy görény?
-         De. A reptéren is suttyón mosolygott, olyan tipikus liftbefingós fejjel, és elsietett. Gondolom nem tudja, hogy mi csak haverok…
-          Ja, direkt nem mondtam neki, akkor még nehezebben vakartam volna le.
A lány cigit sodort.
-     Azt a, milyen vagány vagy!
-     Á, bénán sodrok. Ja, képzeld lefeküdtem a Bandival. Akkora fasza van, mint egy sörösdoboz. Olyan széles a makkja. De az nem jó, már fáj.
-     Like a virgin.
-     Hmm?
-     Tudod, az első Madonna sláger.
-     Hogy jön az most ide?
-     Valami filmben láttam. Egy manus magyarázta a haverjainak, hogy a szám szerinte arról szól, a csajt megdugta egy igazán nagyfarkú pasi, és úgy érezte  magát, mint először, amikor még szűz volt. Fájt, mégis oltári és feledhetetlen.
-     Tuti, hogy férfi írta a forgatókönyvet. Egyáltalán nem olyan érzés.
A srác a sörébe kortyolt. Imádta a lány szókimondó vagányságát. Pedig egy lassan, de biztosan lejáró szavatosságú harmincas a csaj, aki már nagyon megállapodna, csak hát nem úgy alakul minden, ahogy azt a Móricka elképzeli. Mindenesetre sokat tanult a lánytól. Például ennek a lábmasszázsos, suttyófőnökös sztorinak is a legfőbb a tanulsága, egy férfi igenis arról ismerszik meg, ha akar valamit egy nőtől, akkor bevállalja azt, hogy esetleg majmot csinál magából és nem kétértelműen, biztonsági barikádok mögül ripacskodik. Persze a tanulságos példabeszéd olykor fáj. Kénytelen volt felülvizsgálni saját múltját, játszott már ő is ilyen biztonsági macsóst. Mentségére szóljon, hogy mindezt nem főnökként tette és pláne nem égette kétértelmű, surmó módon másnap az udvariasan kosarat adó beosztottját kolléga házaspár előtt. Más lapra tartozik, hogy klasszikus értelemben vett női beosztottja még nem is igen volt.
A lány élvezte a kellemes őszi meleget. Kibújt az egyik szandáljából és szórakozottan a lábujjait kezdte masszírozni. A srácra nézett, majd elnevették magukat.
-     Beszállsz?
-     Kössz, kedves vagy, de inkább kihagyom. Majd otthon gondolok rá és kiverem.
-     Hűséges úriember vagy! Ezt becsülöm benned.
-     Igazság szerint csak a vajsavbaktériumaid taszítanak. A képzeletemben viszont most pattant ki a patácskád a sterilizátorból. Tudod, egy abszolút hallásúnak a partitúra olvasása nagyobb élvezetet okoz egy hangversenynél, ott ugyanis óhatatlanul becsúszik egy-két hamis hang. Nos, ugyanez a helyzet a masztival is, mármint ha a páros szexhez hasonlítjuk.    
-     Beszari perverz! – nevetett fel a lány. Pedig a srác megfogta a talpát, a másik kezével meg az ölébe robbant, szája a lány ajkaira tapadt és mindez felfoghatatlanul gyorsan történt. Hirtelen halál. És tényleg. A detonáció olvasztotta őket eggyé. Fordított Hirosima és Nagaszaki sztori. Na meg nem néhány nap telt el a két robbantás között, hanem sok-sok év. És a korábbi Aranykéz utcaitól ez a mostani Dohány utcai nagyságrendekkel pusztítóbbra sikeredett. A tettesek azóta se kerültek elő, de a vadabbnál vadabb összeesküvés-elméleteket azóta is ontják a tévék meg az újságok, a blogokról nem is beszélve. Mivel a zsinagóga előtti kávézók teraszait gyalulta le a furgonba rejtett pokolgép, az al-khaidás és a moszados teóriák a listavezetők, de felmerült a kilencvenes évek olajszőkítésének késői utózöngéje is, mivelhogy az egyik kiskocsmának, pont annak a hangulatosan kopott borozónak, az ezerkilencszázhetvennégyből ottfelejtett cégtáblásnak volt a törzsvendége egy egykori olajügyes nyomozó. Budapest a büdös életben nem volt ilyen hosszú ideig breaking news a világmédiában. És a CNN-től az Al Jazeeráig kivétel nélkül ugyanazzal a képkockával indítottak. A vér és béltengerből az egyedül felismerhető két emberi testrész maradvánnyal, a női lábfejet szorító, könyökben csonkolt férfikarral. Természetesen az emlékmű megformálásához is ez a motívum ihlette a pályázatnyertes szobrászt. A zsinagóga előtti óriási, női lábfejet a levegőbe emelő férfikéz torzót ábrázoló márványszobor nagyobb turista látványossággá vált, mint a genfi háromlábú szék. Az idei Budapest Maraton startja is itt lesz. Állítólag Oscar Pistorius, a veterán dél-afrikai láb nélküli futó is rajthoz áll.   
 

 

14 komment

Címkék: szex erotika merénylet robbantás

A bejegyzés trackback címe:

https://szopizmus.blog.hu/api/trackback/id/tr941745800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.02.12. 10:51:41

Styxx, azt hiszem kapsz Kreatív Blogger Díjat, mert a többi írásodhoz hasonlóan ez is nagyon jó lett.
Még egyszer kössz!

Styxx 2010.02.12. 11:00:37

Kössz, és rendes vagy, hogy kitetted.
Mert mint ahogy egy hobbiszakács nickű rokonszenves Svédországban élő bloggernél olvastam (olyasmi arc, mint Hzizi horgászás nélkül, remekül főz és fotóz):
A közhiedelemtől eltérően manapság rengetegen olvasnak, de még többen írnak!:-)

ITteddy 2010.02.12. 11:11:22

jó a poszt, csak ronda! Helen, piszkálni kellene a betűtípust meg a betűméretet...

Styxx 2010.02.12. 11:23:45

@ITteddy:
Nem akartam hálátlan kis g@ci lenni, mint a vasutastól cigit lejmoló cigó, de egyetértek.

Na, akkor jöjjön a szakállas vicc, hátha valaki nem ismeri:
-állomás főnök úr, addjon egy cigarettát!
- na húzás innen cigány.
- de állomás főnök úr, szépen kérem, legyen szives adjon egy cigerettát!
- na ne unalmaskodj annyit, nesze!
- Az Úr hálája meg, tüze tis kaphatnék?
- Na, gyújtsd meg és tűnés.
- Mi van faszikám, te vagy itt a bakter?

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.02.12. 11:28:39

@ITteddy: @Styxx: Baszki, tényleg próbáltam átvarázsolni más betűtípusba, de nem jöttem rá a nyitjára. Jól jönne a családban egy számítógép-guru.;-)

Styxx 2010.02.12. 12:00:07

@Hirmondo Helen:
Az emberednek csak a neve az?
végülis Asztalos Lajos mérlegképes könyvelő se biztos, hogy valaha is tartott gyalut a kezében.:-)

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.02.12. 13:14:42

@Styxx: Neki többféle neve is van. A hangulatomtól függ, hogy épp minek szólítom.:-)

Styxx 2010.02.12. 13:32:57

@Hirmondo Helen:
OK, szólítsd ahogy jól esik, jelen esetben viszont az eredeti kérdés úgy szól, ért-e az IT-hoz vagy sem.-)

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.02.12. 13:57:26

@Styxx: Ért ám. Na és persze emellett még sok máshoz is ért.:-)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.02.12. 20:59:27

Hiába, látszik, hogy nem én voltam ott, levemmel eloltottam volna a kitörni készülő kataklizmát.

aJeti 2010.02.14. 12:56:29

@Styxx: ez kurva jó lett. :)
@Hirmondo Helen: ez nagyon ronda. :(

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.02.14. 15:02:54

@aJeti: pedig az uram még turbózott is rajta:-(
süti beállítások módosítása