Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Napi MaszturbáláSokk

Szopizmus: Újratöltve Még mindig itt vagy? Akkor élvezed.

Friss topikok

Hirdetés

Vendégkufirc

2010.02.05. 07:00 :: Helen H.

Styxx barátunk vette a bátorságot, és írt nekünk szexuális és egyéb élményeiről. Köszönjük Styxx! (Egyben pedig hasonló szösszenetek elkövetésére hívom fel a kedves olvasók figyelmét, mert a szexről érdemes írni ide: 80helen@gmail.com)

SZENVEDÉST KÖVETŐ LAZÁZÁS

 

Húszas éveim közepén elkapott egy „máról holnapra csak úgy vagyok” életérzés. Nagy szerelmen túl, amibe legszívesebben belehaltam volna. Valahogy azt is gyászként éli meg az ember, mint később valahol olvastam, és ezzel egyet is értek. Tehát akkortájt az első igazi „felnőtt” kapcsolatom szűnt meg. Két és fél év után, amiből két évet gyakorlatilag összebútorozva töltöttünk, kedvesem megpattant. Pedig a kapcsolatot ő vette komolyabban. Egyetem után megházasodni, majd gyerekek, meg ilyesmi. Én meg az ilyesmitől még meglehetősen be voltam szarva. Féltettem a szabadságom, a kalandokat, meg a hasonló fiatal férfiúi faszságokkal érveltem magamnak. Viszont amikor lapátra tett, akkor fordult ám az érzelmi kocka. Mint amikor évekig folyik egy vízcsap és a létező legbanálisabbnak tartod, hogy odahajolsz és iszol, amikor csak akarsz. Nem is gondolsz rá. Na de ha elzárják!? Szóval beletartott egy évig is, amíg lelkileg úgy-ahogy helyrerázódtam. Kifelé persze hoztam a betonkemény, rezzenéstelen arcú Clint Eastwood figurát. És akkor volt az első ópiát élményem. Korábban (és azóta) füvön (meg persze alkoholon) kívül semmit sem próbáltam, ez ilyen a szervezet belső laborjában kitermelt cuccos lehetett. Belső ópiát receptorok, meg ilyesmi. A koliszobában egy dögunalmas tárgyra kellett volna készülnöm és idiótákkal laktam együtt. Ami korábban nem izgatott, mert de facto kedvesemmel voltunk összebútorozva egy, az ő ismeretségi vonalán kibulizott kétágyas szobában, csak mi ketten. A saját, hivatalos szobámban előtte összvissz ha tíz percet tölthettem. De mivel nekem lapát, vissza kellett költözzek. Az idióták hangosan lökték az idióta baromságaikat, nekem pedig egy nagyon nem akarom száraz tárgyat kellett volna tanulnom, kifelé meg viseltem a higgadt fapofát. Mint ha semmi sem zavarna a külvilágból, pedig belül akkora vihar tombolt bennem, hogy az a Horn-foki skálán is minimum hármas fokozatot érhetett. Már-már azt hittem, hogy pár másodpercen belül vagy zokogva elbőgöm magam, vagy elkezdek tombolva őrjöngeni. És ekkor elöntött valami odáig sose tapasztalt, megnyugtatóan jó érzés. A lábaimtól kúszott fel és az egész nem tartott tovább 20-30 másodpercig, de utána hihetetlenül könnyeden ellazultam.

És elmúlt ez a kb. egy év szenvedés, majd jöttek az intenzív bulizások. Leheletkönnyed liezonok, meg ilyesmi. Volt pár mókás esetem. Pl. egyik Tisza parti város diszkójában felcsípett lánykával alaposan a gin-tonikos poharak fenekére néztünk. Kitámolyogtunk „sétálni” majd a rakparton nyaltuk-.faltuk egymást. Elég gyorsan a tárgyra tértem a könnyed nyári naci és a tangabugyi nyújtotta gyér ellenállást legyőzve, némi-nemi nyelvi bravúrral igyekeztem súrolásmentessé tenni a tervezett behatolást. Igen ám, csakhogy a bikinivonal áttörése után rágóm bogáncsként tapadt az alkalmi kedves fanszőrzetébe. Letépni nem tudtam, próbálkozásomtól szegénynek meg nagyon fájt. A tömeges mobil előtti korszakban akkortájt egy bőrtokban övemen svájci bicskát hordoztam. És innen jött a megváltó ötlet. A multifunkciós eszköz ollójával lenyisszantva a szőrszálhasogató rágógalacsint frappánsan megoldottam a gordiuszi krízist, majd ott folytattuk ahol abbahagytuk.

Aztán az egyetem vége előtt egy évet halasztottam és ’98-ban egy évet Londonban töltöttem. Volt egy japán barátnőm. Olyan félkomoly kapcsolat. Nyelvet tanultam és mellette elég kemény fizikai munkát végeztem. Egyszer egy kellemes lepedőhancúr után egy szuper masszást is begyűjtöttem tőle bónuszként. Én még bágyadtan punnyadtan pucéron az ágyban, ő szintén a fejéből kinézve az ablakban cigizett. Akkor volt Franciaországban foci VB és Londonban bazi nagy fociláz dúlt. Minden náció valamire való szurkolója, akinek a csapata még versenyben volt, a kocsiján, bicaján, vagy akár kézben a saját csapatának a zászlaját hordozta. És Londonban aztán minden féle országból bőven voltak ,tán még angolok is:-) . Különösen a nigériaiak meg a jamaikaiak voltak ilyen zászlózósak. Akkor még a japán csapat is versenyben volt és a csajom afféle szabad asszociációként mondta, hogy neki is japán zászlót kéne viselnie. Nekem meg valahogy spontán bekattant a Nagy Poén: - Majd adok én neked bébi! – hasról hátrafordultam, és a fehér lepedőt lendületből a piros makkom köré tekertem. Pár másodpercig eltartott mire leesett neki a japán-faszkokárdám üzenete, majd aztán a röhögéstől fuldokolva párnacsatáztunk egy nagyot.

 

58 komment

Címkék: szex japán csaj szerelem

A bejegyzés trackback címe:

https://szopizmus.blog.hu/api/trackback/id/tr991729134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Incifinci · http://incifinci14.blog.hu/ 2010.02.05. 08:21:20

Hát baszki én a rágós, bicskás szőrtelenítésnél behaltam. Kész elfogyott az ész.....Én nem tudom, de tuti hogy a röhögéstől nem tudtam volna folytatni:-DDDDDDAz a baj, hogy baromi vizuális típus vagyok, és most éppen itt lebegsz a szemem előtt, amint egy "dzsungelharcos"leányzó lábai között matatsz össze-vissza a kis bicskáddal:-DDDDDD De egyébkét nem is te lennél, ha nem veled történt volna meg:-DDDD

hzizi · http://halesmas.blog.hu/ 2010.02.05. 09:45:16

egy ilyen hasonló eset megesett.. izé egy ismerősömmel is...hagyjuk:-)

díva naíva 2010.02.05. 10:01:26

Styxx álnéven MacGyver :)) lebuktál :)

@hzizi: tudjuk... veled is... de nagyon régen :)

Incifinci · http://incifinci14.blog.hu/ 2010.02.05. 10:10:44

@díva naíva: @hzizi: igen. És akkor még nyíllal lőttek:-DDDDD

Styxx 2010.02.05. 10:12:32

@Incifinci:
Azért nem volt az akkora bozótharc, "bicskanyitogató.-)" amikor a fiatalabbak egy tizessel régebbre teszik zsenge ifjúságom. Múltkor utaztam egy huszonéves pasival, és mondja nekem, hogy az én időmben az ABBA meg a Bonney-M milyen nagy zene lehetett. -Az, a nagymamád idejében! - gondolta Stirlitz és Styxx

@hzizi: Szerintem ez az ismerősöd kiváló horgász, fotós, szakács és blogger:-)

@díva naíva: csak vészhelyzetben ezermesterkedem, ez ilyen volt:-)

Styxx 2010.02.05. 10:15:58

@Incifinci:
eléggé be voltunk állva, és egy aznap éjjeli diszkós "villámismeretttség volt" (neked gondolom nem kell magyarázni:-)) amikor kikaptam a bicskát, először beparázott, hogy ráfutott a Tiszaparti Hasfelmetszőre,
aztán spontán felnevetés, majd folytattuk az "eredeti topikot":-)

vagyok, aki vagyok... 2010.02.05. 10:28:10

@Styxx: az igazi az lett volna, ha a két szőrzetet ragasztja össze a rágó :DD vagy akkor még nem volt?

sing-lee 2010.02.05. 10:30:50

@Styxx: én nem vagyok egy irigy ember de egy kínai/japán punci még hiányzik az önéletrajzomból...azt azért most irigylem tőled.

vagyok, aki vagyok... 2010.02.05. 10:32:11

@szingl-ex: és reméljük, Álomnő sohasem fogja ezt a kommentedet olvasni :)

díva naíva 2010.02.05. 10:35:07

@Styxx: és elég sűrűn volt vészhelyzet :))

Styxx 2010.02.05. 10:43:03

@Vagyok, aki vagyok...:
Azt sikerült hárítani a svájci ipar segedelmével:-)
@szingl-ex:
Finom selymes érzés, szép, egzotikus emlék. Ami errefelé rózsaszín,ott barna, ha érted mire gondolok:-) Sajnos az érdekeltségi körünk meglehetősen távol állt egymástól, de szinte kínosan hosszú pórázon legelészhettem. Pl Amszterdamban sétáltunk a piros lámpás kirakatok mellet és mondta, hogy nyugodtan menjek be, megvár.
@díva naíva: Inkább logisztikai:-)

díva naíva 2010.02.05. 10:51:21

@Styxx: na ez most magyarázatra szorul, logisztika mely területén volt vészhelyzet? :D

Styxx 2010.02.05. 10:55:19

@Styxx: hát, hogy egy vagy több fő, akkor volt egy helyen, amikor nem feltétlenül számítottak egymásra. De ahogy Hzizi bartáunk mondaná, ezek az események a viharos tizenhetedik században történtek:-)

díva naíva 2010.02.05. 11:02:02

@Styxx: és nem is veled történtek, hanem egy ismerősöddel :D

Styxx 2010.02.05. 11:05:50

@díva naíva:
Ja-ja. Megható, hogy mindannyian a korabeli lelki szenvedéseim felől érdeklődtök együttérzően és szemérmesen hallgattok a testiséggel kapcsolatos kisszinesekeről:-)

díva naíva 2010.02.05. 11:12:34

@Styxx: mi már csak ilyen jó fejek vagyunk :))

sing-lee 2010.02.05. 11:36:08

@Vagyok, aki vagyok...: csitt, még meghallja :)
@Styxx: forgasd bennem a kést...de ha már itt tartunk : ő is úgy élvezett mint amikor a mókust nyúzzák?

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.02.05. 11:47:10

Styxx, megmondom őszintén, hogy én nagyon irigyellek a japáncsaj miatt. Szerintem még jobban, mint Szingl-ex.

Styxx 2010.02.05. 11:47:25

@szingl-ex:
inkább, mint amikor a menyétet leforrázzák:-)

Styxx 2010.02.05. 11:53:06

@Hirmondo Helen:
Bomba nő volt, szó se róla, mindig poénkodtam neki, hogy Geiger-Müller számlálóval lepem meg, mert hiroshimai:-) (ez komoly).
Ezt meg már tuti, nem hiszitek, a bartánője (nyelv sulibanismerkedtem meg velük) Yumi, még jobb csaj, magas, ami japcsiknál annyira nem jellemző. Az én exem Junko alacsony, ám helyes arányos volt. Szóval Yumi meg Nagaszaki, csak sajnos 2l+1F nem jött össze, pedig Csernobilt túlsugároztuk volna:-).
Junko mondta, hogy a Nagasaki girl, az Japánban is külön fogalom, mert a szigetországon belül is a legszebbnek tartják őket.

Incifinci · http://incifinci14.blog.hu/ 2010.02.05. 11:57:09

hát én meg nem tudom. Ha punci akkor az legyen csak rózsaszín. Nekem a barna olyan kiábrándítónak tűnik, mintha szana széjjel lenne b...va, pedig annak pont a szépség lenne a lényege...vagy is én nem tudhatom, én csak egy lány vagyok...:-PPPPP

Én a pornóban sem szeretem az ilyen csajokat. Gebék, nincs mellük, nem rózsaszín a puncij/lyuk:-) és még a szemük sem szép szopás közben.....De hát mit értek én ehhez?!

sing-lee 2010.02.05. 12:00:36

@Styxx: :))
@Hirmondo Helen: nem jobban! Ha szerzek egyet megcsináljuk közösben?

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.02.05. 12:53:59

@szingl-ex: oh, ezt már láttam, asszem vmit írtam is hozzá:-)
A tiéden most épp mi van? Az ebéd maradéka?:-))

Styxx 2010.02.05. 12:54:23

@Incifinci:
Hidd el, meg van a varázsa.

Szerintem a (lenti) barna leamortizált feelinget max feka csajoknál okoz, de ott is csak esetileg. Vannak nagyon guszták. De erről csak kép élményem van, fekete lánnyal csak smár, lájtos pettingig jutottam és mivel vén, hűséges házasember vagyok, max következő életemben számolhatok be a tapasztalatokról:-)
@Hirmondo Helen:
Gondoltam, hogy ettől jobb pajtás vagy, látod szegény szingli milyen lelkes, te meg kihagynád,:-)

De persze ízlések és pofonok.

Styxx 2010.02.05. 13:02:52

@Incifinci:
"még a szemük sem szép szopás közben":-))))
nem kis szöveg.
Inci lefikáz egy "kolleginát":
-Te, ez olyan semmilyen, meg még szopás közben a szem se áll jól! :-)

Incifinci · http://incifinci14.blog.hu/ 2010.02.05. 13:24:20

@Styxx: "Gondoltam, hogy ettől jobb pajtás vagy, látod szegény szingli milyen lelkes, te meg kihagynád,:-)" én meg azt olvastam, hogy kinyalnád:-DDDDDDDDDDDDD
Kicsit egysíkú a gondolkodásom mostanában:-)

"még a szemük sem szép szopás közben"-de most tényleg. Néha arra is beindulok a pornó közben (és most nem röhög), éppen attól függ milyen napom van....., de persze a faroknak is szépnek kell lennie. Azt se szeretem amikor vkinek nagy a répája és ott túlórázik rajta a csaj, de végig olyan mintha csak gyurmázna, mert nem áll fel rendesen.....

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.02.05. 14:06:42

@Incifinci: Szinglit nehezen lehetne úgy isten igazából kinyalni, de aszzem ha gyúrok rá, akkor nekem sikerülne.:D

@szingl-ex: Írhatnál te is vmi szaftosat, ide kirakjuk és Álomnő nem tudja meg, pláne ha mondjuk Kispöcs írói álnéven publikáljuk:D

Botfülű Suzan Boyle hasonmás · http://zoltanatya.blog.hu 2010.02.05. 14:40:37

Érdekes olvasmány. Skót szűzként nem tudok ehhez nagyon hozzászólni. A kék alapon fehér átlós skót zászló rögtönzésével mindenesetre nehezbben boldogult volna a fiatalember.

hzizi · http://halesmas.blog.hu/ 2010.02.05. 15:01:45

húdelemardtam, ne dolgozzon az ember, mert kimarad a jóból, no, japánfazonú csaj: eccer egy ismerősöm vonaton jött haza Bécsből (télleg régen volt mert még albérletben laktam) és bejött a kupéba egy ilyen vágottszemű, de naon 'moströgtönmegbüntetném' csaj. Angol tudást mélyítendő beszédbe elegyedtünk, mivel szállást keresett, rögtön felajánlottam szerény hajlékomat. Aztán mikor leszálltunk a pályaudvaron elköszöntünk :-)

Styxx 2010.02.05. 15:05:30

@hzizi:
b+ azért annyira ne legyél PC, hacvsak a zasszony is nem lett Helenista és már ott az albérletben is egy csapatban játszottatok.
Akkor most él az invitációval és a pályaudvari elköszönést követően felkereste szerény hajlékod, hogy "megüntesd" vagy nem? :-)

hzizi · http://halesmas.blog.hu/ 2010.02.05. 15:09:49

még a szemük sem szép szopás közben":-)))) és ha becsukja az nem megoldás? - csak érdeklődöm...
@Styxx: és Amsztiban bementél? Régen évente egy-két hetet töltöttem ott, az esti sétáim valahogy mindig arrafelé vezettek. voltak rettenetek, de volt olyan ajtó is amelyik előtt sorbanállás volt. Persze, én csak megfigyeltem.

hzizi · http://halesmas.blog.hu/ 2010.02.05. 15:16:14

@Styxx: mondtam: régen volt, akkor még több cserejátékos volt a csapatban...
jah, hol a kavingtonom... nem emléxem...:-))

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.02.05. 15:21:06

@hzizi: "télleg régen volt mert még albérletben laktam)" baszki Zizi, ezen mekkorát röhögtem...hát nem vagy semmi, ha ehhez viszonyítasz:D
és azért áruld már el, miért nem ment veled mégsem a japáncsaj? de baszki ne ám azzal gyere, hogy akkor ott a vonaton te voltál a kalauz 'oszt azé':DD

hzizi · http://halesmas.blog.hu/ 2010.02.05. 15:29:27

már majdnem belekezdtem amikor rendőrt játszott a ... de jobb ha csendben leszek és meghúzom magam a sarokban. :-)

Styxx 2010.02.05. 16:10:38

@hzizi:
Nem mentem be. Hülye lettem volna ilyesmibe befektetni, amikor friss, ropogós, kívánatos csávó voltam ingyé is:-)
Meg most őszintén, te bementél volna, ha addig kinn vár a párod?

Styxx 2010.02.05. 16:12:00

@Hirmondo Helen:
Tök logikus, mi férfiak ilyesmihez kötjük a dolgokat, nem narancsbőr/cm2

hzizi · http://halesmas.blog.hu/ 2010.02.05. 17:27:19

@Styxx: egyértelműen ezt a választ vártam :-), sőt remélhetőleg mondtad: te anya ennél a csajnál sokkaldesokkal jobb csaj vagy...

Styxx 2010.02.05. 17:52:16

@hzizi:
:-) így visszagondolva, inkább kínos volt, mert nem olyan huncut, enyhén perverz virgoncsággal a szemében kérdezte, hanem olyan távol-keleti önfeláldozóan, vagy a f@szom tudja hogyan fejezzem ki magam.
Ami amúgy jó dumája volt (és azt sehogy se tudom otthon "eladni" az ilyen kis relaxa kufirc/masszász profiknál, ala Euro-gésa, hogy: It' OK, man needs relax!

hzizi · http://halesmas.blog.hu/ 2010.02.05. 18:11:56

@Styxx:
értem...vagyis én nem értem ezt atávolkeleti nőtípust,ahogy mondod ezt az önfeláldozós nőiességet, nem is tudtam vele mit kezdeni sohasem, ellenben...
:-)

Styxx 2010.02.05. 18:26:11

@hzizi:
Ha eg ykicsit több krativitás, meg zsiváynság lett volna benne (mondjuk úgy 5% Helen) akkor lehet, hogy most rizszabáló gyerekeim lennének:-)
De utólag azt mndom, hogy job ez így, a mostaniaat nem váltanám be a legmenőbb manga lánykákra sem:-).

Felületesen, ugyan de megismertem vagány japcsi csajszit is (nem volt semmi oylan, csak duma) de J nem volt olyan.
mindent feladatnak fogott fel.
Pl. akkor maradjunk Amszterdamnál: -Voltunk 3 múzeumben, 2 étteremben, Cofee-shopban, akkor ezt kipipálhatjuk. Mintha a főnöke így íra volna elő és nem city break-eznénk.
De az ágyban fasza volt, ott működtek a spontán dolgok:-)

Styxx 2010.02.05. 18:30:37

@Styxx:
"De az ágyban fasza volt"
"fasza" a jelen szövegkörnyezetben a "jó" szinonimáa, mielőtt megkapom a ladyman-os poénokat:-)

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.02.05. 18:42:37

@Styxx: de gondolom azért ma is ferde szemmel nézel az utcán (magyarul sandán, hogy értsd), ha japáncsaj mellé kerülsz:-), szóval ha más nem, de ez megmaradt Ázsiából, nem?...:D

Styxx 2010.02.05. 19:10:26

@Hirmondo Helen:
Meg eszembe jutnak a jópofa japános gyerekes blődségek. Pl. ahogy szurkoltak a csapatuknak. Nippon, cha-cha-cha! :-)

Meg Van Gogot valami Gohónak mondják, de a legfaszább, hogy kibaszottul udvariasak.

Ők a kilencvenes években élték át nagyjából azt amit az ún. nyugati világ a hatvanas években. Fiatalok lázadása a tekintély elvvel szemben, meg ilyesmi. Cherokee frizurás srác a nyakán lakattal meg biciklilánccal is full előzékeny volt mindenkivel, meg kiderült, hogy kiválóan táncol klasszikus formációs táncokat.

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.02.05. 19:25:50

@Styxx: Te aztán nagy egy kalandor lehettél.:-) Legalább vannak relikviáid?:-)

hzizi · http://halesmas.blog.hu/ 2010.02.05. 20:07:19

@Styxx: a magyar nők a legjobbak, ebben kiegyezhetünk :-))
egy ujvidéki haverom mondása volt: hogyan szurjunk ki a rácokkal: dugjunk meg minden rác csajt. igyekeztünk, nem mondom, de neki szerb csaj is lett a felesége. Aztán a második már magyar... :-)

SassyGurl 2010.02.05. 20:24:29

a story a rágóval és a szőrös puncival... :DDD
a szőr utal arra, hogy ez régebben lehetett, kb. a 80-as évek végén/90-es évek elején? :)

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.02.05. 21:48:00

@Styxx: Igen, néha vannak ilyen "nem hittem volna róla, hogy" esetek.
Például én is egy 16 éves, alul szőrös, felül fogszabályzós, gyakran izzadós és pöcsét verő csaj vagyok...:DD

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.02.06. 08:27:10

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Lebuktam...baszki...de persze ezt csak onnan tudhatod, hogy te is jártál a számban...

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.02.06. 14:42:58

@Hirmondo Helen: Nem hiszem, megvagy nekem avi formátumban, private czech kisfiúk címen.

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.02.06. 17:26:16

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Ez igazán jó hír. Ez esetben szabadon verheted rám, a nap bármely percében...

Styxx 2010.02.06. 19:27:00

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): @Hirmondo Helen: Ez a szép a netben. Képzelheted cseh kisfiúnak, míg vered rá, holott a real lfeban Csehországba szakadt magyarországi sváb származású fiatalasszony. Szodoma és Gommora a K&K Monarchia romjain:-)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.02.07. 11:12:30

@Hirmondo Helen: Szerintem is csodálatos. Bár inkább dugdosom a 18 éves nővéremet, felcsatolható műfasszal, aki Helennek becéz miközben a puncimat ujjazom.

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.02.07. 11:40:44

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Na,ez jó kör volt.
Most térjünk át másik posztra.
süti beállítások módosítása