Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Napi MaszturbáláSokk

Szopizmus: Újratöltve Még mindig itt vagy? Akkor élvezed.

Friss topikok

Hirdetés

Vérlenyomat a klotyópapíron

2010.05.22. 05:00 :: Helen H.

Retro Helen 2008. szeptember 5.

Valamelyik nagyon intelligens kolléganő véres ujjlenyomatára bukkantam ma a vécé csendes ölén...

Semmi mást nem szándékoztam tenni, csak szabni egy darabkát a klotyópapírból, na és a papír tartóból kilógó részén egész jól kivehető formában virított a véres ujjlenyomat...

Akár női baj, akár megvágott kisujj volt az oka, az elkövetőnek igazán nem kellett volna így szabadon hagynia bensőségeit, finom erezetek formájában, melyet akár a helyi rendőrkapitányságra is leadhattam volna itatóspapír gyanánt...

Mindig sikerül kifognom pár jómadarat, akik után illemhelyre betérni olyan, mint kutyagumit találni a zsákbamacskában...

Csodálkozom is azon, hogy eddig nem botlottam bele egy magára hagyott újszülöttbe a vécécsésze mellett...

 

7 komment

Címkék: vér vécé szopizmus maszturbálásokk

A bejegyzés trackback címe:

https://szopizmus.blog.hu/api/trackback/id/tr50650179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

electric monk 2008.09.07. 12:18:27

Egyszer jártam egy női wc-ben, (Joggal merül fel a kérdés, hogy mit kerestem én ott? Nem sokat, a munkám vitt oda. (Nade miféle munkám volt nekem, amit a női klotyóban kellett végezni? Soha nem találnád ki: telefonvonalat építettünk ki. (Nem a wc-be, hanem azon keresztül, mert huzalozás szempontjából ez volt a legjobb útvonal. (És mivel hobbiból programoztam is valamikor, mindig gondosan bezárok minden zárójelet->)))) ahol egy landscape tájolású A4-es papirra ékes Times New Román betűkkel a következő volt írva:

A HASZNÁLT TAMPONT, INTIM BETÉTET NE A WC-BE DOBD, MERT ELDUGUL!

Alatta kézzel: A PAPÍRJÁT SE, TE SZERENCSÉTLEN!

A wc kagyló mellé rendszeresítve volt egy műanyag, lábbal nyitható kuka, benne egy eldobható műanyag szemeteszsákkal és ahogy kell, a kuka széléről szépen ki is lógott egy madzag... A kollégával egyszerre kiáltottunk fel: FUJJ! :))) Pedig nem vagyunk szívbajosak, elhiheted. :)))

Ja, és a kukát végül még arrébb is kellett tennünk, mert útban volt. :)))

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2008.09.07. 14:14:37

...gondolom nem egy használt telefon madzagja volt...:-)))

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2010.05.22. 06:10:48

Barna foltokat mindenfelé láttam már, legmeghökkentőbb a wc oldalán végig, szétspriccelve. :(
Anno kolléganővel osztozkodtunk ketten a két wc-n. :) Aztán, ha a külföldi kollégák megérkeztek, sikáltunk, és szörnyülködtünk, meg mutogattuk a bűnjeleket egymásnak... :)))
Azért ne feledkezzünk meg a férfi részlegről sem!!!! Nekem arról panaszkodtak a fiúk sokat, hogy nyáron nem lehet flip-flop papucsban bemenni a piszoár közelébe, mert beázik...
És azért otthon se felejtsük el a nagy sugárban fröcskölődő anyagot nemcsak a wc kagyló különböző részein, hanem pl. a falon is, ahogy kicsapódik. Jó esetben ugye csempézett, és viszonylag könnyedén takarítható, de ha nem... ;) Azért mégsem lehet megkérni a drága párunkat, hogy ülve pisiljen! És még az ülőkét is hajtsa netán le! ;))))

vagyok, aki vagyok... 2010.05.22. 09:51:15

@Enchantée: az enyém szokott ülve... és van, hogy hosszú percekig üldögél ott ilyenkor. talán az ihlet... :)

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2010.05.22. 10:46:28

@vagyok, aki vagyok...: Tudom, hogy egyesek tudnak, szoktak és szeretnek is ülve a pasik közül, de nem ez a jellemző azért.
Jah, az ihletről tudnék külön posztot írni, ismerek olyat, aki az élete nagy részét ihletett álapotban tölti, ha megteheti... ;)))

aJeti 2010.05.22. 15:51:59

@Enchantée: nekem szerencsém volt, drága anyósom kemény asszony, a gyerekek meg jól belenőttek a tutiba. mondta is az óvónéni ilyet még sose látott.

aJeti 2010.05.22. 15:55:22

@electric monk: a női wc horror. én szórakozóhelyen jártam már fiúvécében (egyedül! ajtó előtt testőrrel) bizony-bizony tisztább volt mint a női. ha végre valaki annak megfelelő wc-t építene be, tudva a tényt, hogy tulképpen a lányok is állva pisilnek, talán jobb lenne a helyzet.
süti beállítások módosítása